ORÍGEN DE LA FESTA MAJOR DE SABADELL.

L'origen de la Festa Major de Sabadell és la celebració de la festivitat de Sant Fèlix, que tenia lloc l'1d’agost. Igual que a moltes d’altres ciutats del país industrialitzades a inicis del segle passat, els esdeveniments històrics i l'evolució social de la ciutat han anat configurant la Festa que coneixem avui dia.
La Festa més gran de Sabadell té lloc el primer cap de setmana de setembre, de tornada de les vacances estivals. Compta amb més de 200 actes, per a tots els gustos i per a totes les edats.

S'hi pot gaudir d'un ampli ventall d'activitats: esportives, culturals o artístiques, ... La participació de les entitats i col·lectius de la ciutat és, una vegada més, l'eix vertebrador de la Festa Major. És, sense dubte, la màxima manifestació cultural popular del calendari festiu, amb forts elements identitaris i cohesionadors. 

L’equip de govern, en la seva voluntat de generar espais de reflexió, opinió i consens sobre diversos aspectes d’interès ciutadà, impulsa la posada en marxa d’un procés participatiu per tal de consensuar quins elements de millora es poden introduir en l’actual model de Festa Major de Sabadell